NAJAVA I POZIV NA PROMOCIJU

2024-04-10
Naizgled ranjene knjige mogu u sebi nositi predivne priče. Isto kako ranjeni ljudi mogu u sebi nositi toliko toga predivnog.
- Kristina Paj


U utorak, 30. travnja u 18:00 sati, održat će se promocija romana ''Ne gubi fokus'' autorice Kristine PajMjesto održavanja bit će Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5 u Zagrebu.


Kristina Paj studentica je psihologije, strastvena čitateljica i voditeljica Čitateljskog kluba na Fakultetu hrvatskih studija, ali i prva autorica u našoj nakladi. Od ranog djetinjstva uči različite plesne stilove te je završila Osnovnu školu za balet i ritmiku (danas poznata kao Umjetnička plesna škola Silvije Hercigonje) - smjer suvremeni ples. Ples je Kristini prvenstveno jezik duše, a s druge strane, kada piše, tada se osjeća kao da radi baš ono što bi trebala i kao da je za to u potpunosti stvorena.


Kratak sadržaj spomenutog romana prvijenca možeš pročitati ovdje.


''...priča je od početka do kraja unikatna, na što uopće nisam bila spremna. Ono što također nisam očekivala, to je iznimno duboke emocije koje su me potresale dok sam čitala ovu dramatičnu priču. Ne bih je nazvala ljubavnom, iako se većim dijelom vrti oko ljubavi, no ne one tipične koju biste očekivali. Ova knjiga progovara o mnogim bolnim temama, a u fokusu je za mene bila možda ona najbolnija – ljubav prema sebi.''
- Ovisna o čitanju, Saša Jakšić


NA PROMOCIJI SUDJELUJU:

Kristina Paj, autorica knjige
Antonia Ćosić, moderatorica
Anamarija Tenđera, Naklada Asia


Kristina Paj, autorica romana ''Ne gubi fokus''
Kristina Paj, autorica romana ''Ne gubi fokus''


Nakon promocije, autorica će potpisivati knjige, a ti ćeš svoj primjerak moći kupiti po posebnoj cijeni.

Ulaz je slobodan. Vidimo se!Upravo je ova priča dokaz da zaista nijedna briga nije vrijedna gubitka fokusa.
- Elma Tomić o romanu